Mehmet Akif Anaokulu
Çıksorut mahallesi 15054 nolu sokak no6
0(342) 226 27 55

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,araştıran,analiz ve sentezler yapabilen,bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;dünü bugüne,bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu;yönetici,öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle bulunulan bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır. Eğitimin önündeki engelleri kaldırarak, okul öncesi eğitimde yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olup çocuklarımızı ilkokula ve geleceğe hazırlamaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yüzünü çağdaşlığa çeviren bir kurum olarak;öğrencilerini, kişisel yeteneklerinin farkında olan, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen,bilgili,becerili,özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli, olaylar arasında neden-sonuç ilişkisi kurabilen, olayları sorgulayabilen, toplumda kendisini en doğru şekilde ifade edebilen, etkin ve üretken bireylere dönüştürmektir.

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim